cabecera2

2019

Pràctiques tutoritzades

 
Viernes 10 Mayo 2019, 17:00 - 21:00

Localización Granollers (Barcelona).

Facilitador/a Imma Selga i Gerard Porredon

Accesos : 19  

Un espai per aprofundir en el coneixement pràctic de Focusing. Amb la riquesa del grup i amb el suport de la supervisió.

Els formadors que supervisem contemplem tant la mirada dels 4 passos com la dels 6 passos.

S'alternen les possibilitats d'enfocar, acompanyar i observar. Les sessions ens donen l'oportunitat d'experienciar el procés, així com d'explorar les dificultats i els recursos a l'hora d'enfocar i d'acompanyar.

Les pràctiques tutoritzades de Focusing estan reconegudes com a element necessari per a l'obtenció de la Diplomatura en Focusing que atorga l'Institut Espanyol. El pla de formació requereix un mínim de 20-24h (Varia en funció de la duració dels nivells 1 i 2 realitzats. Convido a revisar el pla de formació per a aclariments). Aquest curs té una durada de 4h. Es pot assistir al mateix de forma independent o bé, seguir l'itinerari de pràctiques que oferim; un divendres tarda al mes. La certificació la donarem en el moment que l'estudiant hagi sumat diverses sessions i així ens ho sol·liciti.

Poden participar en aquests grups totes les persones que hagin realitzat els nivells 1 i 2 de Focusing, així com també els que vulguin experienciar el procés, sent acompanyats pel grup.

FACILITADORS:

Imma Selga: Pedagoga i terapeuta humanista. Psicopedagoga d'Institut d'Ensenyament Secundari. Diplomada en Focusing per l'Institut Espanyol de Focusing

Gerard Porredon: Trainer en Focusing per l'International Focusing Institute, Terapeuta Gestalt i Conferenciant. Politòleg especialitzat en cooperació i professor de secundària. 

DATES I HORARI:

Divendres 10 de maig de 17 a 21h.

LLOC:

C/Torras i Bages, 5, 2n. Granollers (Barcelona)

Kairós Institut

PREU: 60€

INSCRIPCIÓ A: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.